Cumartesi

eJOYA Pırlanta Kartanesi bilekliğimmm

Bu aralar internet alışverişlerim ve hediyeler sayesinde kargo çok uğrar oldu :) Tabi eve gelince acaba hangi kargom diye paketleri açmak en eğlenceli kısmı :)) Bugünde yine öyle bir günn , karın soğuğun üzerine eve gelince kargo paketlerini görmek moralimi düzeltti :D
Neyse lafı çok uzatmadan bilekliğimi göstermek istiyorummmmmm;

Pakette atkı bere takımı da hediyesi :) Ürünü kesinlikle tavsiye ederim şuanda indirimi var almak isteyenler buradan inceleyebilirlerr  tıkk tık
Buda bilekliğin yakından hali ve sertifikası;

Çok kibar ve bilekte duruşu harikaaa eJOYA 'ya çoookkk teşekkür ediyorumm gerçekten muhteşem bir yılbaşı hediyesi oldu benim için :) Ve yılbaşında hediye alacağınız kişiler arasında bayanlar varsaa kesinlikleee eJOYA yılbaşı kolleksiyonunu incelemenizi öneririmm. Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyorsa bizimki de tabi kiii alışverişten geçiyoo :=))))
Budaaa bileğimdeki hali;
Resimler böyle aceleye gelince bileğimdeki resim pek net olamadı. Akşam  ışığı ayarlamaya çalışarak  bileğimin resmini çekmek zormuşş :)
Bu arada hem bileklik hem yüzük olan ürününü de ayrıca beğendim.Ondanda daha önceki bir yazımda bahsetmiştimmm tıkk tık. Gayet güzel bir ürün ve yine fiyatı indirimde olanlardann :)
Yılbaşında güzell hediyeler almanız dileğiyleeee :))


Hoşçakalınnnnn... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder