Pazartesi

CAPITOL’DE AŞK BAŞKADIR


CAPITOL’DE AŞK BAŞKADIR 

Capitol Alışveriş Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü müthiş sürprizlerle karşılamaya hazırlanıyor. Aşk Kazı- Kazanları ile şansınızı deneyip Aşk Köprüsü’nde aşkınızı sonsuza kadar kilitleyebilirsiniz.  

Capitol’ün sevgililere ilk armağanı Aşk Kazı-Kazanları. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde alışveriş merkezi içinde kurulacak dev kalp standında, ziyaretçilere aşk kazı-kazanları armağan edilecek. Modadan tekstile, aksesuardan kozmetik ve teknolojiye birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran Capitol’den yapacağınız 100 TL ve üzeri değerindeki alışverişleriniz karşılığında alacağınız aşkı kazı-kazanlarında boş yok! Aşk kazı-kazanlarındaki Spectrum çift kişilik sinema bileti, çift kişilik sinema menüsü, çift kişilik yemek menüleri gibi sürprizlerle Capitol, 14 Şubat Sevgililer Günü’nüzü romantik ve keyifli bir güne dönüştürüyor.  Aşk’ınızın şansını denemek için alışverişinizden sonra kalp standına uğrayıp kazı-kazan almayı unutmayın! 

Aşkınızı Capitol Aşk Köprüsü’nde Kilitleyin 

Capitol, sevgililer için hazırladığı Aşk Köprüsü ile alışveriş merkezini romantik bir atmosfere bürüyor. 11-14 Şubat günleri arasında açık olacak aşk geçidine katılmak için yapmanız gereken tek şey ise, Capitol’ün Aşk Köprüsü’nde vereceği rengarenk kilitlere sahip olmak. İki sevgiliyi birbirine bağlayan gönül bağını açılmaz hale getirecek aşk kilitleri, Capitol aşk köprüsünde asılarak sergilenecekBu güzel anın hatırasını saklamak isteyen çiftlere poloraid makine ile çekilecek fotoğrafları anında hediye edilecek.  

En Güzel Aşk Şarkıları 

Sevgilinizle geçirdiğiniz Sevgililer Günü’nü daha da özel kılacak aşk şarkıları Capitol’de14 Şubat’ta Little Band grubunun canlı performansı eşliğinde söylenecek aşk şarkılarıyla Capitol, sevgisini ifade etmek için bugünü bekleyenlere müthiş bir fırsat sunacak. En romantik alışveriş merkezi Capitol, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşkınızı doya doya yaşamanız için sizi bekliyor!  


Capitol AVM hakkında ayrıntılı bilgi ve görsel temini için Senem Çapa Marketing Communications’dan Esil Sönmez ile iletişime geçebilirsiniz. 
T:  0212 243 29 23 M: 0532 633 82 40 E: esilsonmez@senemcapa.com 


Capitol Hakkında: Anadolu Yakası’nın ilk alışveriş merkezi olarak 1993 yılında hizmet vermeye başlayan Capitol, modadan dekorasyona, kozmetikten teknolojiye, aksesuardan yaşam ve yeme içme keyfine kadar birçok seçkin markayı bir arada sunmaktadır. Alışveriş ve eğlence anlayışına getirdiği yüksek standartlarla, sadece alışveriş değil ayrıca bir “yaşam merkezi” olarak hizmet vermektedir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder